About

wat heeft de natuur ons te bieden

Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar algen voor menselijke consumptie zijn we uiteindelijk gebotst op 3 soorten algen die op basis van smaak en ontginning zich onderscheiden. Chlorella vulgaris, Chloromonas typhlos en de Acutodesmus obliquus zijn de soorten waarmee we werken. Naast de smaak is het telen van deze soorten ook een zeer duurzaam proces. lees hieronder meer 

taiwan, taipei, new taipei city-4959461.jpg
van natuur naar mens

Het telen van algen is vrij simpel. Het enige wat erbij komt kijken is water en koolstofdioxide, oftewel CO². 

Die koolstofdioxide kan bijvoorbeeld komen uit de industrie en door middel van algen gereinigd worden. Ook kunnen algen geteeld worden door verticale landbouw. Dit betekent dat er weinig vruchtbare grond in beslag wordt genomen er dus automatisch meer ruimte ontstaat voor andere natuur. 

We mogen onze ogen niet langer sluiten voor de belangrijke duurzame voordelen die het telen van algen met zich meebrengen. Dit is wat onze maatschappij nodig heeft.
klaus cuypers
Founder, Owner
rock, algae, sea-3526900.jpg
van mens naar atleet

Ons verhaal

Onze sporters, het zijn onze HELDEN. Telkens proberen ze hun grenzen te verleggen, te streven naar die eenzame HOOGTES. Om hen te helpen zijn we met ALGEALIFE eerst naar de laagtes moeten gaan. Tientallen meters diep in de ZEE, waar onze ALGEN leven. Na heel wat WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK zijn we uitgekomen op de UNIEKE Algealife samenstelling.

In 14 dagen tijd maken we op een volledig NATUURLIJKE manier van een micro-alg een super LEKKER eiwitrijkproduct. Onze ALGEN kunnen tot wel 60 procent uit EIWITTEN bestaan, ideaal voor spieropbouw of dagelijkse aanvulling. Het is nog nooit zo MAKKELIJK geweest om op zo’n GEZONDE en SNELLE manier je eiwitbehoeftes te counteren. 

CONSUMEER Algealife samen met onze sporters in 3 verschillende VORMEN en SMAKEN (drink, snack, warm) en bereik ook jou eenzame HOOGTES!